Algemene voorwaarden

 

bestellen en betalen

We werken samen met Molly payments. Je betaald  bij ons vooraf. Zodra wij je bestelling binnen krijgen, gaan wij met jou bestelling aan de slag!

 

verzending 

Omdat we de webshop vooralsnog naast ons andere werk doen, versturen wij bestellingen in ieder geval op maandag, woensdag en vrijdag.

Heeft je bestelling haast? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is. 

Als je bestelling in een formaat enveloppe past, doen we dat natuurlijk. De grotere bestellingen leveren we af per kartonnen doosje -of groter-.

We proberen waar het kan, aan recycling te doen. Daarom kan het bij ons voorkomen dat je een eerder verzonden, kartonnen doosje ontvangt (maar lang niet altijd).

 

Sieraden onderhouden

Veel van onze sieraden zijn gemaakt van plated materialen. Net als de producten met leer en/of suede kunnen deze materialen verkleuren door de tijd.

Bij de één sneller als bij de ander.  De materialen/coating kan reageren op de ph-waarde van de huid. De verkleuring (meestal donkerder) heeft geen nadelige effecten op de kwaliteit van de slotjes en hangers of op het leer/suede.

 

Een handige tip om dit zo goed mogelijk te voorkomen, is je sieraden af doen met douchen en zwemmen of bijvoorbeeld bij sauna gebruik.

Leg je sieraden in een sieradendoosje weg, op een niet-vochtige plaats. Houd er rekening mee dat bodylotions of bodyspray`s een werking kunnen uitdragen op de sieraden en/of op de coatings. Diverse huidproducten kunnen je ph-waarde veranderen en dit kán bijdragen aan een versneld proces van verkleuren van het materiaal.  Het komt wel eens voor dat we in één levering slotjes of hangers, diverse subtiele kleurschakeringen binnen krijgen. Onderling kunnen de plated produten dus ietsje verschillen van kleur. Verkleuringen vallen niet onder de garantie.

 

Retourneren

 

1.Retournering van een artikel dient altijd plaats te vinden in overleg met Eiland accessoires. Neem daarom altijd vooraf contact met ons op indien je een artikel wilt retourneren.

2.Retournering is alleen mogelijk binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van verzending van de bestelling.

3.Een retourzending is voor rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending.

4.De artikelen dienen verpakt te zijn in de originele verpakking. Tevens kunnen we alleen onaangebroken verpakkingen aannemen. Oorbellen nemen wij vanwege hygiëne niet retour.

5.Bij de retourzending dien je duidelijk te vermelden welk artikel je retour stuurt.

6.Bij goedkeuring van de retourzending, ontvang je je geld binnen 5 werkdagen terug op je rekening.

 

Neem voor vragen gerust contact op met onze klantenservice.

 

Let op ! Ons retouradres is anders dan ons postadres van de  winkel.

Retour adres: 

Eiland accessoires

Gravenstraat 12, 1791 CK, Den Burg.